Trygga målare i Stockholm

Jobbet som målare i Stockholm kan innebära risker. Eva var höjdrädd så när de skulle hyra in målare ville hon veta vilken säkerhetsutrustning som användes.

Huset hade varit nymålat när Eva och Kristian hade flyttat in. Hon mindes att det var ett av argumenten till varför det var ett bra köp. De ville inte börja sitt liv som husägare med att måla fasaden, inte ens om de hade hyrt in en målare. Det fanns andra saker som var viktigare.

Tiden hade gått så snabbt och nu hade det till sist blivit dags att göra det där som de hade varit så glada att slippa. Nämligen att måla fasaden. De pratade med alla i grannskapet för att höra sig för om vilken målerifirma de skulle välja. Ett annat krav som Eva hade var att hon ville veta vilken säkerhet företaget använde sig av.

Bra ställningar för målare

Flera av grannarna kunde intyga att den målerifirma som de flesta använde hade gediget säkerhetstänk. Trots detta var Eva inte nöjd. Hon bestämde sig för att ringa själv och höra med egna öron hur det var med säkerhetsföreskrifterna. Det var inte bara för målarna utan även för att göra henne lugn.

Personen i andra sidan luren berättade att de hade stadiga ställningar och om så behövdes fanns sätt att fästa sig vid ställningarna. Dessutom använde de hjälmar för att skydda huvudet mot fallande föremål. Först efter samtalet kände Eva sig nöjd och bad under samma samtal om en offert på hela jobbet.

17 Aug 2023