Tänk vad mycket vita tänder gör!

Jag har länge tänkt att jag ska bleka mina tänder, men inte gjort något åt det, förrän nu. Nu har jag äntligen gjort något åt saken och jag är så stolt. Jag kan nästan inte sluta titta i spegeln. Mina tändern blev så snygga. Jag tycker nästan att det är synd att jag inte har gjort det tidigare – varför väntade jag så länge på det? Hur som helst, nu är det gjort. Jag önskar alla gjorde det. Jag känner mig nästan som en ny människa, med vitare tänder. Till en början är de alldeles för vita, när man kommer från tandläkaren. Det är nästan som om man bländar andra människor med sina kritvita tänder. Det är ju inte meningen direkt.

Bra tandläkare i Solna

Jag hittade en så bra tandläkare och trevliga tandsköterskor i Solna. Det är ju där jag bor. Den tandläkare som jag hittade är så bra. Hon klarar av allt som jag ber henne om, och mina barn gillar att gå till den tandläkaren. Det är bra för vi kan få tandläkarjour av dem, om det skulle hända något fastän det är helg. 

Det gäller att jämföra priser

Det hände förut när jag hade Folktandvården som min tandläkare att jag hamnade att betala jättdyra priser för behandling och undersökningar. Jag lärde mig då att man alltid måste ringa och fråga på förhand vad de tar för olika behandlingar och olika åtgärder. Man kan jämföra deras priser med en referensprislista som finns på tandläkarverkets hemsida. Och man ska jämföra priser. Vi gör ju det när vi handlar andra saker – varför skulle vi inte göra det när vi går till tandläkaren? Allt annat är ju dumt.

Sedan bör man jämföra servicenivån

Man kan få olika bra service på de olika tandläkarmottagningarna. Det finns tandläkare som kan ge allt från medicinsk behandling för sina tänder, till fillers som man kanske vill ha i sina läppar och botox som man kanske vill ha kring munnen om man har många rynkor där till exempel. Det är inte många tandläkare som gör sådant så det gäller att veta att det finns sådana och att man kan hitta dem om man vet vad man ska leta efter. Känner man inte till det, blir det ju svårt att hitta det, om du förstår vad jag menar. Du kan alltid klicka här för att läsa mer om min tandläkare i Solna på: https://www.solnatandläkarna.se.

11 Jun 2019