Tänk så bra att kunna flytta från det ena till det andra!

Min kompis är för rolig. Häromdagen pratade vi (som vanligt) om hur våra kroppar ser ut – och inte ser ut, efter att vi har fött våra barn. Det är märkligt detta med kroppar. Medan männen kan se ut precis som vanligt före och efter att de har fått barn, ser vi helt annorlunda ut. Jag menar; även om vi sportar och tränar, har vi ändå kvar en enivs mage, eller några extra kilo runt midjan som inte går bort. Magen får också en annan form när vi blir lite äldre; 30 – är det gammalt? 

"Titta här", sa hon och drog upp tröjan som hon hade över magen, "det här vill jag lyfta härifrån hit". Hon klämde på magen så att en bit av den överflödiga huden syntes och sedan pekade hon på brösten. Hennes bröst är av mellanstor storlek; varken stora eller små. Men jag frörstod precis vad hon menade. Det är nog så de flesta mammor känner; brösten har blivit hängiga efter att ha ammat barn, liksom magen. De flesta skulle vilja strama åt magen och lyfta brösten. Sagt och gjort (nästan).

Finns klinik i Stockholm som flyttar fettet i kroppen

Det finns goa nyheter på området. Man kan faktiskt göra det; flytta fettvävnader från en del av kroppen (där man inte vill ha dem) till andra delar av kroppen, som till exempel brösten. På det sättet är det bra, eftersom man inte tillför kroppen några konstiga eller ovälkomna material till kroppen som den inte vill ha. Att injicera botox, fillers eller operera in implantat som silicon eller liknande är inte bra för kroppen. Det är min egen åsikt. Av den anledningen skulle jag faktiskt inte testa det. Däremot skulle jag kunna tänka mig att använda mig av det som redan finns i kroppen. Varför inte? Man skulle vilja kunna skluptera kroppen efter eget tycke och smak, eller hur?

För min del är det viktigt att det som sker när man behandlar kroppen, sker på ett naturligt sätt. Jag är livrädd för kemikalier i kroppen. Man vet ju ännu inte vad som kan hända då metoderna inte har använts under särskilt många år. Det som sker just nu, kanske visar sig i framtiden vara rätt så korkat. Och då vill inte jag framstå som det den dagen det avslöjas. Dessutom är det viktigt att man bildar sig en egen åsikt om det. Inte bara gör som alla andra som tror det går bra utan att veta på riktigt. Därför tycker jag att du ska läsa mer om denna metod hur man kan få fettsugning i Stockholm.

1 Aug 2018