Ta hjälp av flyttfirma i Stockholm

Om du ska flytta och behöver bära tunga möbler och annat lösöre, kan projektet kännas tungt. Men låt en flyttfirma i Stockholm ta hand om flyttbestyren!

Att få möjlighet att flytta till en ny lägenhet eller villa, upplevs av de flesta som en positiv händelse och innebär ibland en ny epok i livet. Det enda molnet på himlen kan vara tanken på att transportera otympliga och tunga möbler.

Du ska flytta till en nyrenoverad lägenhet i centrala Stockholm. I ditt huvud är lägenheten redan möblerad med alla dina kära ägodelar inklusive ditt piano och dina bokhyllor. Men än så länge står möblerna kvar i din gamla lägenhet. I det längsta förtränger du alla tänkbara praktiska problem med att packa och märka upp kartonger och den avslutande flyttstädningen har du inte ens tänkt på.

Säker transport med flyttfirma i Stockholm

Två veckor före flyttdatum kommer verkligheten ikapp dig. Att själv hyra släp för att ensam klara flytten är inte aktuellt. Och du vill inte be om hjälp från vänner och bekanta. De är nämligen medvetna om ditt piano och dina bokhyllor. Istället söker du på nätet efter en flyttfirma i Stockholm som har goda vitsord.

Du fyller i en blankett, där du anger storleken på din befintliga lägenhet. Du berättar också om ditt arvegods som du är särskilt rädd om och dessutom nämner du dina tunga möbler. Du får en offert på flytten som du accepterar och efter några dagar kommer flyttfirman med flyttkartonger som du lånar.

7 Jun 2023