Ta hand om ansiktet med fillers

Hej alla glada besökare!

Först vill jag be om ursäkt för lite halvdålig uppdatering. Det är inte lätt att vara ironmanmamman alla gånger. Träningen går bra och det händer mycket på jobbet. Jag deltog i ett lopp i lördags på Kungsholmen och det gick relativt bra. Solen sken och det var många glada löpare på plats.

Nu vill jag berätta om något annat kul jag har börjat fundera på, nämligen fillers. Jag är ändå 40 år och att vara trebarnsmamma tar ibland mycket på krafterna vilken kan synas i ansiktet. Jag upplever att min hud har tappat en del spänst och jag har fått tankar på att testa fillers. Fillers är ett preparat som efterliknar kroppens egna hyaluronsyra. Den fyller och slätar ut huden så man får ett ungdomligare utseende. Jag vet att jag inte kan se ut som 20 år igen, men att släta ut huden lite vore inte så pjåkigt. Det positiva med fillers är att kroppen själv bryter ner preparatet och resultatet varar i mellan 6-12 månader. Så om jag skulle känna att det ser onaturligt ut på mig så försvinner effekten. Om jag trivs bra så gör man en påfyllning efter cirka fyra månader för att få ett mer hållbart resultat.

Jag har en väninna till mig som har injicerat fillers i ansiktet som ett lättare ansiktslyft. Det ser helt naturligt ut och hon är väldigt nöjd. För min del vore det bara positivt att se lite piggare ut på jobbet på gymmet. Jag kan lätt se trött ut sista timmarna på jobbet och det vore trevligt att kunna se lite piggare ut. För pigg är jag, det är bara ansiktet som inte alltid vill visa det.

Det negativa med fillers är att man inte kan injicera det medan man är gravid eller ammar. Men för min del är det lugnt, tre barn får räcka för tillfället. Min man håller med mig.

På tal om man så frågade jag om hans åsikter kring en fillerbehandling. Han skakade mest på axlarna och sa att det var upp till mig. Han märker inte ens någon skillnad på när jag har smink eller inte. Han säger att jag alltid är fin i hans ögon. Vad det värmer att höra! Men samtidigt så gör jag det inte för hans skull eller någon annans skull. En fillersbehandling gör jag för min egen skull. Min mamma lät lite lockad på att få bort några rynkor när jag diskuterade saken med henne. Men hon är närmare 70 år och tycker allt som kan få henne att se ungdomligare ut verkar “hippt”.

Om du vill veta mer om fillersbehandlingar så läs mer.

30 Jun 2017