Önskade fönsterrenovering i Stockholm

Fönsterrenovering i Stockholm är en stor grej som gör skillnad vid uthyrning och försäljning. Att överraska en hyresgäst med detta skapar ett stort förtroende.

Carro hade äntligen fått tag på en lägenhet hos en privat fastighetsägare. Lägenheten var lite sliten men det fick duga då fastighetsägaren hade lovat att rusta under tiden hon bodde där när det passade henne. Tapeterna skulle sättas upp och balkongen fixas till. Något som hon var väldigt glad över.

Det enda som hon hade önskat var att de hade gjort en fönsterrenovering då fönstren såg allt annat än bra ut. Karmarna var i trä och färgen hade släppt och dessutom behövdes nya lister. Men hon ville inte vara för på utan bestämde sig för att vänta med den detaljen. För tillfället var det ändå inte väder att ordna det i.

Överraskande fönsterrenovering

Så kom äntligen dagen då hon skulle åka till lägenheten för att skriva kontrakt och få nycklarna. Lägenheten hade varit bebodd då hon tittade på den och det hade varit svårt att riktigt se hur den såg ut så nu skulle det bli första gången hon såg den tom. Hon tog trapporna upp till andra våningen där hyresvärden väntade.

Hon visades runt och hyresvärden berättade att han hyrt in ett företag som skulle renovera fönster. Men istället beslutade hyresvärden tillsammans med fönsterföretaget att det var betydligt mer ekonomiskt att sätta in nya fönster. Dock hade inte persiennerna hunnit komma ännu. Carro var förstummad och undrade om telepati ändå var möjlig i dessa tider.

11 Oct 2023