Omöjligt hindra åldrande i ansiktet med träning

Den som har följt min blogg, vet att jag har provat några olika skönhetsingrepp för att kunna veta vad som är bra, och vad som inte är det. Att träna och ta hand om sig själv, handlar om samma saker; man vill må så bra som möjligt och att det yttre motsvarar ens inre. Känner man sig som 30+ vill man att ens yttre också ska se ut som 30+ och inte som 70+.

Själv minns jag ju när man var barn och tyckte att människor som var 30 var ”lastgamla”. Nu när man själv är 30, tycker man att det inte är så stor skillnad på 20 och 30, nu när man faktiskt är 30. Så vad ska man göra för att känna sig som just de 20 man inte längre är, men känner sig som? En del gör ansiktslyft med hjälp av botox, eller med hjälp av plastikoperationer. Så långt har inte jag kommit – än. Man ska väl aldrig säga aldrig, även om det kommer att dröja ett bra tag innan jag ger mig på det.

För att få bort maghäng gäller det att träna hela kroppen

När det kommer till ”maghäng”, som det ofta blir när man har fött barn, gäller det att träna precis hela kroppen. Alla som vet något om träning vet detta. Att göra sit-ups är absolut inget som jag rekommenderar. Sit-ups belastar svanken, och är ganska värdelös träning. Då gäller det att i stället träna hela kroppen. Det allra bästa sättet att träna hela kroppen är att jogga. Det är bara att titta på maratonlöpare, eller cyklister. Den som springer eller cyklar tränar samma slags långa invärtes muskler. 

Det enda aber som finns är den att man blir vältränad i kroppen, förutom i ansiktet. Det är egentligen bara botox, eller ansiktslyft med hjälp av plastikoperationer som kan avhjälpa kroppens åldrande i ansiktet. 

Ansiktslyft det enda som eliminerar åldrande

När det kommer till att få ett yngre ansikte gäller det att behandla det antingen med hjälp av ansiktskirurgi, eller med botox. När det kommer till botox, måste man göra om det efter några månader, samma sak med fillers. Dessutom kan man behöva avlägsna hud som har tänjts ut, till exempel om man har gått ner i vikt. Det finns så vitt jag vet inget annat sätt att hindra åldrande än genom plastikoperationer.

Hitta rätt för ansiktslyftet i Stockholm

Bara i Stockholm finns det ettt 50-tal sådana kirurger som tar emot för plastikoperationer. Då kan det vara svårt att hitta någon som gör rätt sorts ansiktslyft i Stockholm. Man vill ju ha en kirurg som vet vad han eller hon gör, och som har erfarenhet och inte gör fel. Som patient vill man inte vara någon försökskanin för någon klåpare, direkt. Ska någon göra om ens ansikte vill man helt klart ha den bästa tänkbara.

30 Apr 2018