När man har hängande ögonlock

Ser dina ögon ledsna ut? Ibland kan de se mer ledsna ut, än hur du känner dig. Kanske har du påsar under ögonen eller ringar under ögonen? Du kanske har hängande ögonlock? Vad än orsaken är till du känner dig på annat sätt än det du möter i spegeln kan ha olika orsaker. Ibland kan för lite sömn vara den största orsaken till hängande ögonlock. Det är inte alltid som det egna utseendet stämmer överens med hur man känner sig. Ibland kan man känna sig ung, men att kroppen ser allt annat än ung ut. Då kan man korrigera det så att kropp och själ bättre stämmer överens.

Plastikoperationer och korrigeringar av utseendet

Det finns lite olika sätt som man kan korrigera sitt utseende på, särskilt när det kommer till ansiktet. Det finns numera en hel uppsjö av nya och gamla metoder att åtgärda det egna utseendet på. Numera kan man påverka sitt utseende med hjälp av fillers eller till exempel botox. Det finns skönhetsingrepp som antingen är med kniv eller utan.

Filler

Med hjälp av Filler kan man till exempel fylla ut allt tunna läppar. Större och fylligare läppar ger ett yngre utseende. Man kan även släta ut rynkor med hjälp av Filler. Man kan även fylla ut kindben så att man får tillbaka höga kindben, som man kanske hade när man var ung.

Botox

Har man rynkor, till exempel kring ögonen munnen eller i pannan, kan man släta ut dem med hjälp av botox. Botox är ett nervgift som i mycket utspädd form kan hjälpa till att döda den nerv med vars hjälp vi ler, rynkar pannan eller någon annan min som vi gör med ansiktet. När nerven inte rör sig längre (för att den är död) slätar huden ut sig just på det ställe som man har injicerat botoxen i huden.

Ansiktslyft

Man behöver numera inte skära med kniv för att avlägsna hud, strama åt överflödig hud eller Det man nu vill göra i ansiktet. Det finns numera olika metoder för att lyfta ett helt ansikte. Antingen kan man använda sig av olika ansiktstrådar för detta, som någon som kan metoden lägger i ett rutnät i ansiktet och med hjälp av trådarna forma ansiktet som man önskar.

Plastikoperation

Man kan även få till alla dessa effekter med sedvanlig plastikoperation antingen med kniv eller med hjälp av laser. Lasern fungerar på liknande sätt som en skalpell och man utför liknande sak även med en laser. Har man till exempel ögonlock som hänger ner, kan man med hjälp av lasern avlägsna hus som är "för mycket" kring ögon. Läs mer här om hur du kan få ögonlocksplastik i Stockholm.

16 Oct 2018