Har du tränat för mycket?

Som kvinna är det viktigt att känna sig attraktiv. För att känna sig attraktiv är det några detaljer som är viktigare än andra; bröstens storlek, rumpan och ansiktet. Det är ju inget kul att ha en snygg kropp och sedan vara ful i ansiktet (tycker väl alla?). Jag tror det är viktigare för kvinnor än för män att se bra ut. Det är ju som att vi; både män och kvinnor växer upp med att kvinnor ska se bra ut för männens skull. De ska dra till sig männen och attrahera dem. Det är väl därför som det är viktigare för kvinnor, att de ser bra ut, än för män. Det börjar ju mer och mer blir viktigt även för män att se bra ut. Många använder sina pengar på produkter som gör dem snyggare, snygga kläder och sådana saker.

Många kvinnor tränar ganska mycket

Jag vet inte omdet är vanligare att kvinnor än män tränar, till exempel på gym. Det man kan se om man besöker ett gym är att fler män är intresserad av de fria vikterna. De lyfter fler vikter än  vad kvinnorna gör. Kvinnorna deltar mer i olika pass, eller använder maskinerna. Både män och kvinnor går till gymmen för att bli snyggare. Men av någon anledning är det än så länge fler kvinnor än män som drabbas av anorexia eller en kroppsfixering, och de tränar lite för hårt. Det gör att deras kroppar blir för lika plankor. De blir plattbröstade och får platta rumpor. Då behöver de återföra de kvinnliga formerna i kroppen så de blir nöjda med dem igen.

Så kan man rätta till kvinnans kropp

En sak som man kan rätta till är brösten som blir alldeles för små om en kvinna tränar för mycket, eller är för smal. Om man som kvinna är missnöjd med sin egen kropp är det inte bra. Då kan man förstora brösten så att kvinnan blir nöjd. Det viktiga att tänka på här är att det är du själv som ska vilja förstora dina bröst. Det ska inte ske för att din pojkvän, eller sambo vill att du ska göra det. Om han tycker du har för små bröst och klagar på det, kan han lika bra leta efter stora bröst någon annanstans. Då är han inte värd dig. I så fall kan du få någon bättre. Du ska endast förstora brösten för att du vill det – och ingen annan. Här kan du läsa mer om hur du kan få bröstförstoringar i Stockholm.

27 Oct 2018