Egen privatchaufför i Stockholm

Det är något speciellt med privatchaufför i Stockholm. Att för en dag bli VIP-behandlad gör att vem som helst sträcker på sig och får bättre självförtroende.

Kristin var så stolt att hon trodde att hon skulle spricka. Hennes dotter skulle släppa sin musik. Hon kunde knappt tro att det var sant men det var det. Nu var det tidig morgon och dottern satt vid sitt köksbord medan hon som stolt mamma passade upp. Om några timmar skulle dottern Erika på plåtning inför en tidningsintervju.

Nu åt de frukost i lugn och ro innan dottern skulle klä sig. Kristin kunde knappt hålla sig när hon tänkte på dagen. Hon skulle först själv köra dottern till plåtningen. Men när det var dags för releaseparty skulle Kristin i all hemlighet kontakta en privatchaufför i Stockholm till sin dotter. Allt för att visa hur stolt hon var.

Privatchaufför blev bästa överraskningen

Plåtningen var perfekt då Erika skulle bli fixad i håret och sminkad inför både fotografering och releasefest. Allt förflöt bra och efter fotograferingen fick hon en liten stund hemma med några av sina närmaste vänner. De skulle tillsammans klä sig inför den stora kvällen som alla skulle delta i tillsammans.

En bil tutade utanför och Kristin bad Erika att se vem det var. Sedan kom ett illtjut när dottern fick syn på bilen där en privatchaufför i fina kläder bara klev ur. Sedan såg hon frågande på sin mamma. Kristin bara log och nickade, sedan bad hon flickorna sätta fart så att kvällens privatchaufför inte behövde stå där och vänta.

3 Jun 2023